tjej på motorhuv

Bilar är vårt stora intresse

Många är vi som har bilar som vårt stora intresse. Att leva, tänka och andas bilar har för många blivit en ventil i vardagen som vi hängivet ägnar oss åt. Vi köper nya bilar, begagnade bilar och ägnar en stor tid av vardagen åt att dels använda våra bilar men många av oss älskar också friheten med att pyssla om våra bilar. 

Att ge dem kärlek och omtanke. Kanske tar det, utan att vi egentligen  reflekterar över det, alldeles för mycket av vår fritid så att vi t o m missar att vara uppmärksamma mot vår partner. Eller vi kanske inte ens har haft tid eller lust att skaffa oss en partner, för att vi är fullt sysselsatta med att pyssla om våra bilar.

Bilen och dejting

En del av oss kanske inte känner något behov av att ha ett fast sällskap eller någon att dela vardagen med, vi tycker att vi har fullt upp med våra intressen som det är. Vi kanske helt enkelt bara vill träffa någon och umgås ibland utan att tänka på alla krav som uppstår runt omkring att ha ett fast förhållande.Vi är inte heller intresserade av att besöka de otaliga dejtingsajter som finns för att skaffa oss ett fast förhållande. Vi önskar egentligen bara träffa någon för en modern diskret dejting.

Du kanske har hört talas om IX som är den moderna sajten för dig som söker efter en spänning utöver det vanliga i vardagen, på samma gång som du vill ha ett fritt och bekymmersfritt vardagsliv där du kan ägna din tid åt ditt stora intresse, t ex bilar.

Aktuell och nyttig information genom bilbloggen

Genom att besöka vår bilblogg får du aktuell information om hur du enkelt och på ett bra sätt skaffar ett billån, om det är aktuellt för dig. Vi informerar här även om vad som gäller för när man får och kan byta bilförsäkring. Att enkelt komma i kontakt med en bilverkstad som hjälper dig med däckbyte eller att erbjuda olika offerter om du går i tankar att investera i nya däck till din pärla, det får du också information om genom att surfa in på vår bilblogg.  

Mera matnyttig information på bilbloggen är också vilka datum som gäller för byte till vinterdäck, alltid lika svårt att komma i håg från år till år. Här berättar vi ingående om vad som gäller beträffande vinterväglag, hur man ska tänka när det gäller val av vinterdäck – ska det vara dubbade eller friktionsdäck. Det är många, alltid aktuella och återkommande frågor, som man enkelt kan få svar på genom att ta en titt på vår bilblogg.